Saringebloggen

Dolores valpar

2020-11-15

  

Så går livet vidare, pandemi, covid-19 till trots. Vi tar det väldigt försiktigt här i Saringe. Skulle vara katastrof om någon av oss i familjen drabbades. Med 8 nya små liv att värna om måste vi orka och finnas på plats dygnet runt. 

Mamma Dolores är duktig med sina små som äter och växer precis som de ska. Nu är det en vecka kvar tills valparna får ta emot ett litet besök av sina blivande familjer. Det blir inget långdraget besök, men tillfälle att se din valp "live" och kunna ta lite egna bilder.

Det är svårt att ensam få till bra bilder på en valp och just nu släpper jag inte ens mina vuxna barn över tröskeln så det får bli som det blir. Lägger man dem för forografering på ett mjukt underlag så börjar de genast sno runt och leta efter något att snutta på. Ska prova med någon låda eller kartong i stället och försöka vara snabb innan de tröttnar, vänder sig bort och bara visar sin svanstipp.

Så återigen, tålamod ni som väntar på bilder...några av dem har jag lyckats fånga upp under gårdagen, provar igen under dagen med de övriga.... puh !

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)