Saringebloggen

Oj vad tiden gick fort !

2021-05-08

 Det här med pandemitider sätter sina avtryck i det mesta vi gör. Även när det gäller inspiration att skriva på hemsidan. Dumt att ropa Hej men familjen har än så länge klarat sig och de vuxna har snart fått sina vacinationer. Slappna av kan man nog aldrig, möjligen andas lite lättare i hopp om att det någon gång ska vara över i den här omfattningen.

Det är så många som fortfarande önskar en valp i sitt liv och min intresselista börjar bli km-lång snart. Visst kan man få anmäla intresse för en valp ur kommande kullar och jag tillämpar inte principen " först till kvarn". Jag försöker lyssna in vilket liv man har att erbjuda en valp/hund. Min långa erfarenhet av uppfödning och rasen brukar leda mig rätt.

Inte heller i år kommer jag att att emot besök av de som önskar valp eller bekanta sig med rasen. Då valparna är födda kommer jag att ta kontakt med de som finns på min intresselista för att höra om intresse kvarstår och ge mer information inför ett valpköp.

Jag presenterar alla valpar med bild och man får utifrån dessa försöka hitta sin valp. Senare då individ är bestämd kommer det också gå att följa sin valp via små videofilmer.

Väntade kullar är i ögonblicket Dolores och Glen med förväntad valpning i v 21. En vecka senare väntas en kull efter den unga tiken Dicte och även där är det Glen som är pappa. 

Vi ser fram emot en glad valp-vår och sommar !

Antal kommentarer: 1

2021-05-10 06:37:24 - Kristina Camnert, kcamner@icloud.com

Vad roligt och spännande med två väntade kullar! Vi ser fram emot att få ta del av bilderna och önskar Dolores och Dicte stort lycka till med födslarna! (heart)
Kristina &Jan
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)