Saringebloggen

En aning om vårens ankomst ...

2019-03-01

 Så verkar den äntligen närma sig ett slut, den långa mörka årstiden är snart snart till ända och man kan lyfta blicken och se fram emot en ljusare tillvaro.

Några av våra hundar har fått lämna oss under vintern. De har omplacerats till goda familjer där de får ett bra liv. Vårt hundliv blev mer hanterbart med lite färre hundar här hemma.

Vi har idag 10 st hundar som bor här med oss. Vår Luna är dräktig och kommer att  ge oss ännu en valpkull nu i mars månad. Hon är en mycket duktig mamma och har lätta valpningar. Pappa till kullen är vår fine, vackre Glen. Han är så lugn och trevlig, glad och tillgiven på alla vis. Och paret har visat sig ge väldigt snygg avkomma med mycket färg.

Nästa tik ut för parning kommer att bli vår "Maggie", Leonberget´z Mona Lisa. Hon kommer att paras under sensommaren och till hösten blir det ännu en kull för Lykke. Pappa till dessa kullar är ännu inte bestämd.

Vi tar nu dagliga promenader runt våra fårhagar. Underbart vacker väg genom hagar och skogsbackar som är perfekt att gå innan det blir betessläpp om ett par månader.

Carpe Diem !

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)