Kontakta oss

Lite information till dig som önskar köpa en valp av oss..

Man tingar en valp genom att betala en handpenning. Individ bestämmer vi tillsammans då valpen har hunnit bli ca 5-6 veckor gammal. Innan dess kan man framföra ett önskemål om en specifik valp. Är det flera intresserade av samma valp så förbehåller jag mig rätten att avgöra vilken valp som ska gå till respektive familj. En träff ordnas för varje familj som tingat en valp då valpen är ca 3 veckor gammal.

Valpen levereras vid 8 v ålder och är då avmaskad ett flertal gånger, den är veterinärbesiktigad, har ett vaccinationsintyg, är chipmärkt och har en stamtavla i SKK.

Med valpen följer också ett startkit med det foder valpen är van att äta hos mig och som räcker i ca en vecka-10 dagar. Där finns också ett enkelt koppel/halsband, någon leksak, lite träningsgodis, en liten filt och annat smått o gott som kan vara bra att ha. 

Givetvis får ni även skötselråd och annan information samt en livslång support och 1 års medlemskap i Rasklubben för d/s gårdshund.

Valpen kommer att vara s k dolda-fel försäkrad men en vanlig veterinär/livförsäkring tecknar ni själva från den dag vi kommit överens om hämtning av valpen.

 

 

 

Vill du stå på min väntelista för valpköp ?

Då fyller du i dina kontaktuppgifter i nedanstående formulär och under " meddelande" kan du kortfattat beskriva lite om dig och din familj. Berätta varför ni önskar en d/s gårdshund, hur ni bor, vilket sorts liv ni kan erbjuda en valp/hund. Tala också gärna om ifall det är en tik eller hane som önskas eller om det inte spelar någon roll.

Sedan läser jag igenom och tar kontakt då en tik är parad och konstaterat dräktig, berättar om föräldrarna till den väntade kullen och lyssnar in om intresse kvarstår. När valparna sedan är födda tar jag förnyad kontakt och meddelar hur många valpar det blev och vilket kön.

Välkommen med din intresseanmälan !

 

 

Birgitta Simonsson

Saringes kennel
Saringe 423
747 93 Alunda


Mobil: 070-559 22 89

E-post: birgitta.saringe@gmail.com

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Birgitta Simonsson
Saringes kennel
Saringe 423
747 93 Alunda


Mobil: 070-559 22 89